Organisatie

Passie voor bouwen sinds 1893

Geelen Vastgoed & Bouw bouwt nog elke dag voort op een lange traditie van vakmanschap. Het familiebedrijf werd opgericht in 1893 door Peter Jacobus Geelen. De constante aandacht voor duurzame kwaliteit bracht groei en steeds grootschaligere projecten. Van de ringovens en fabrieksschoorstenen van een eeuw geleden tot de showrooms, zorgcomplexen, warehouses, productiehallen, kantoorgebouwen en woningen van vandaag de dag.

Familiewaarden als basis

Tegenwoordig is Geelen Vastgoed & Bouw een modern bouwbedrijf met expertise in het hele spectrum van bouw, verbouwen en onderhoud van vastgoed. We combineren een lange bedrijfshistorie met een heldere visie op de toekomst. Innovatief in duurzaamheid en het ontwikkelen van totaaloplossingen voor eigentijdse bouwvraagstukken. Ouderwets als het gaat om het leveren van onberispelijke kwaliteit. De familiewaarden zijn nog altijd de basis: passie voor bouwen, betrokkenheid bij de klant en aandacht voor mens en omgeving.

Bekijk hier ons volledige team >

Graag een stapje extra

Het fundament zijn onze mensen. Geelen Vastgoed & Bouw is altijd blijven investeren in ervaring en vakmanschap. Dat zorgt dat onze medewerkers graag een stapje extra zetten en trots zijn op hun werk. Van de directie tot de vaklieden op de bouwplaats: iedereen voelt zich even verantwoordelijk voor het resultaat. Onze projectmanagers en uitvoerders hebben de vakkundigheid en ervaring om zelf beslissingen te nemen. Zij zijn gedurende het hele project het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Dat zorgt voor de flexibiliteit en slagvaardigheid om maatwerkprojecten keer op keer te realiseren binnen budget en planning.

Onderdeel van Cordeel groep

Cordeel heeft in 2013 een participatie verworven in Geelen Vastgoed & Bouw, Geelen Vastgoed & Bouw zal zelfstandig en onder eigen identiteit blijven verder werken en vormt een derde uitvalsbasis voor Cordeel in Nederland naast de bestaande vestigingen in Zwijndrecht (hoofdkantoor) en Vlissingen.

Door de joint venture met Geelen Vastgoed & Bouw zal Cordeel de totale Nederlandse markt kunnen bedienen, waarbij de expertises elkaar aanvullen om de klanten, die in beide bedrijven centraal staan, te ontzorgen van ontwerp, realisatie tot het meerjarig onderhoud.

Het familiaire karakter, de rijke historie van beide bedrijven, Geelen sinds 1893 en Cordeel sinds 1934, en de focus op de klant vormen voor beide ondernemingen de basis om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te zien.