Duurzaam bouwen

Bouwpartner in duurzame projecten

Geelen Vastgoed & Bouw bouwt niet alleen voor vandaag of morgen maar voor de toekomst. Bij alles wat we doen, kijken we naar de effecten op de lange termijn. Van de relaties met opdrachtgevers en medewerkers tot de kwaliteit van de gebruikte materialen en het bewust omgaan met afvalstromen. Niet voor niets is Geelen Vastgoed & Bouw bouwpartner in toonaangevende groene projecten waarbij de nieuwste energiebesparende technieken en cradle 2 cradle-processen worden toegepast.

Verder kijken dan het laatste project

Duurzaamheid betekent ook: verder kijken dan de oplevering van het laatste project. Door te investeren in het behouden en doorgeven van kennis en ervaring in het bedrijf. Maar ook door toegevoegde waarde te bieden in nazorg en onderhoud. En door projecten te realiseren die niet alleen voldoen aan de eisen, maar de verwachtingen overtreffen. Zo gaan we langdurige partnerschappen aan met opdrachtgevers, medewerkers en co-makers.  

Meer dan certificaten

Geelen Vastgoed & Bouw voldoet aan de eisen voor de toonaangevende certificeringen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, zoals Breeam, ISO9001, ISO14001, VCA en FSC®. Maar onze zorg voor mens en omgeving gaat verder dan het voeren van keurmerken. Geelen Vastgoed & Bouw is in samenwerking met onze partners altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze processen te verbeteren en duurzamer te bouwen.